donderdag 11 juni 2009

lintjes toegekend!!





Samma Lintjes toegekend!
Het was een leuke extra koopavond in mei. De lintjesregenkoopavond. Het was ook de avond waarop we de Samma lintjes hebben uitgereikt. Nou ja, aan maar één persoon dan, want de anderen konden niet of wilden niet meegelokt worden. Geen probleem dan maar een dag of wat later. Er zijn meerdere mensen voorgedragen voor een lintje en eigenlijk hadden ze hem allemaal verdiend. Maar we moesten toch een keuze maken.
Het heeft de Samma lintjesregencommissie daarom behaagd om Gerben v.d. Brink, Tettie Hordijk en CornéBlitterswijk te onderscheiden met de ridderorde van Samma en hen het lintje op te spelden en de daarbij behorende kadobon te overhandigen.
Gerben v.d. Brink is een trouwe bekende van Samma en we vonden het daarom ook heel leuk dat hij dit lintje kreeg voor al zijn vrijwilligerswerk voor kinderkoor, werk bij de scouting en nog veel meer. En… binnenkort wordt hij vader! Gefeliciteerd Gerben.
Een andere lintje hebben we gegeven aan Tettie Hordijk. Over haar kwam een lieve en uitgebreide mail over wie Tettie is voor vele mensen. Een vrouw die haar gaven en talenten met liefde en enthousiasme inzet voor anderen en een vrouw die veel heeft meegemaakt in het leven. Het is haar van harte gegund.
Het derde lintje was voor Corné Blitterswijk. Een enthousiast figuur die de laatste jaren aan de wieg stond bij verschillende initiatieven zoals de Happie. (Happie is een eetidee op de maandagavonden van september tot juni in de Goudse Waarden aan de Calslaan. Voor een paar euro een gezellige maaltijd met nog gezelligere mensen). Daarnaast is hij op meerdere fronten actief en heeft net de memorabele leeftijd van 40 jaar bereikt.
Dat waren de lintjes, maar zoals we steeds al hebben gezegd:
Jullie hebben allemaal een lintje verdiend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten